نماینده مردم شازند در مجلس با بیان اینکه واگذاری پالایشگاه شازند به بخش خصوصی به کشور و منطقه ضرر می زند،گفت: واگذاری پالایشگاه شازند به سهام عدالت سیاست غلطی است.

واگذاری پالایشگاه شازند به سهام  عدالت سیاست غلطی است

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره  وضعیت پالایشگاه شازند،گفت: زمزمه واگذاری پالایشگاه  امام خمینی (ره) شازندبه بخش خصوصی مطرح است و این مقوله صحیح است که باید قانون اصل 44 اجرایی شود و دولت تصدی گری اش را کنار  بگذارد اما  نکته مهم  این است بخش خصوصی کارآمدی برای بدست گرفتن پالایشگاه امام خمینی ( ره)  شازند وجود ندارد.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:پالایشگاه شازند جزو مدرترین پالایشگاه‌های کشور  تلقی می‌شود و از همین رو  این پالایشگاه بنزین یورو4 را  با کیفیت بهینه تولید می‌کند.

ابراهیمی افزود:  بحث های در  حال مطرح شدن است که پالایشگاه شازند به سهام عدالت  واگذار شود و به نظر بنده سهام  عدالت  جزو  بخش خصوصی به شمار نمی‌آید  و در  نهایت  از طریق دولت با این اوصاف مدیریت خواهد شد.

وی ادامه داد:اگر پالایشگاه  شازند به سهام  عدالت واگذار شود،بطورحتم  تنها  شاهد یک جابجایی سهم خواهیم بود  و این درحالی است که با توجه به اینکه ما تجربه مناسبی برای واگذاری صنایع  بزرگ در کارنامه نداریم؛بنابراین بنده با واگذاری  پالایشگاه شازند مخالف هستم زیرا  این امر نمی تواند دستاورد مناسبی برای  شازند داشته باشد.

 عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس با بیان  اینکه واگذاری پالایشگاه  شازند  به بخش خصوصی  به کشور  و منطقه ضرر می زند،یادآورشد:واگذاری  پالایشگاه شازند  به  سهام  عدالت سیاست غلطی است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار