سخنگوی دولت، گفت: در نشست سه قوه درباره بهبود وضعیت اقتصادی کشور و ساماندهی بازار ارز بحث شد که نتایج خوبی برای کشور در پی خواهد داشت.

بهبود وضعیت اقتصادی، محور نشست سه قوه/آثار نشست در پیشرفت کشور مشاهده می شود

محمد باقر نوبخت در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست روز گذشته سه قوه، گفت: جلسه بسیار مطلوبی بود، چراکه در این نشست نمایندگان فراکسیون های مختلف نظرات خود را از بعد سیاسی مسائل مطرح و تحلیل کردند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه روسای سه قوه نیز آنگونه که از منظر قوا می شد مسائل را بررسی کرد به بررسی دقیق موضوعات پرداختند، افزود: این نشست جمع بندی خوبی داشت، که ان شاء الله آثار آن را بهبود امور و پیشرفت کشور مشاهده می شود.

رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به محورهای مطرح شده در نشست سه قوه تصریح کرد: در این نشست درباره بهبود وضعیت اقتصادی کشور و ساماندهی بازار ارز نیز بحث شد که نتایج خوبی برای کشور در پی خواهد داشت./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار