عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه نباید به گزارش کمیسیون اصل 44 درخصوص بهبود فضای کسب و کار اکتفا کرد، گفت: بهتر است تحقیق و تفحص در این زمینه انجام شود.

لزوم تحقیق و تفحص برای بهبود فضای کسب و کار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، سید تقی کبیری در نشست علنی امروز (یکشنبه 19 فروردین) مجلس شورای اسلامی در تذکری به استناد ماده 49 و 24 آیین نامه داخلی مجلس و اشاره به اخطاری به استناد اصول 44 و 76 قانون اساسی گفت: گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی، در مورد نحوه اجرای قانون محیط کسب و کار به خوبی ارائه شد. در این گزارش آمده است که بخش خصوصی برای رفع موانع تولید هنوز موفق به ایجاد سازوکار لازم برای پیگیری بازخورد اقدامات فعالان اقتصادی یا اصلاح قوانین و مقررات مربوطه نشده است.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بخش دیگر گزارش به حضور نامنظم اعضای دولتی در شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی اشاره کرده که نشان از عدم کارآمدی و اثربخشی این شورا است. متاسفانه مدتی است این جلسات تشکیل نشده است.

وی افزود: این در حالی است که برای حمایت از کالای ایرانی و بهبود محیط کسب و کار، نیازمند برگزاری جلسات و مقررات زدایی هستیم.

کبیری یادآور شد: گزارشی که بانک جهانی درخصوص شاخص سهولت فضای کسب و کار در سال 2014 و 2016 اعلام کرد، نشان از ارتقای رتبه ایران دارد، اما این مسئله به موجب اصلاح فرآیندهای واقعی و دست و پاگیر برای کسب و کارها بوده است. در واقع بر مبنای بازنگری این رتبه را کسب کرده ایم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تاکید کرد: با توجه به موارد مذکور نباید به گزارش اکتفا کرد و بهتر است در مقابل آن اقدام به تحقیق و تفحص در این حوزه کنیم تا موارد به طور جدی تر پیگیری و رفع شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار