نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مطالبی که امام (ره) خیلی بر آن تاکید داشتند این بود که مجلس باید در رأس همه امور حضور داشته باشد که مقام معظم رهبری نیز تاکیدشان بر همین موضوع بوده است.

امام(ره) تاکید بر تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان داشتند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در میزگردی تحت عنوان جمهوری اسلامی ایران از خواسته ها تا عملکردها، اظهار کرد: حضرت امام (ره) در خصوص مجلس نظراتی داشتند که مردم سرنوشت خود و جامعه شان را با حضور در انتخابات مشخص کنند. امام (ره) حتی در رابطه با نوع حکومت نیز رای مردم را خواستند و بیش از ٩٨ درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، افزود: در این ٤٠ سالی که از انقلاب اسلامی ایران می گذرد حداقل سالی یک انتخابات داشته ایم و مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار بوده اند که این میزان دموکراسی و مشارکت در مقایسه با کشورهایی که ادعای دموکراسی دارند خیلی بیشتر بوده است. خواست امام (ره) این بود که مردم خودشان باید در سرنوشت جامعه شان فعالانه شرکت کنند و تاکید داشتند مردم نباید در خصوص مسائلی مانند مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان و شوراهای اسلامی شهر بی تفاوت باشند و  باید حضور یکپارچه خود را در همه این عرصه ها حفظ کنند.

موسوی لارگانی اظهار کرد: یکی از مطالبی که امام (ره) خیلی بر آن تاکید داشتند این بود که مجلس باید در رأس همه امور حضور داشته باشد که مقام معظم رهبری هم تاکیدشان بر همین موضوع بوده است. امام (ره) خطاب به مردم فرمودند" باید به نمایندگانی رای دهید که مسلمان و شجاع باشند و از حقوق شما مردم دفاع کنند. در واقع امام بر خدمت به مردم تاکید زیادی داشتتد و تاکید می کردند وظیفه ما این است که به قشر متوسط و پا برهنه جامعه خدمت رسانی کنیم. در واقع این پا برهنه ها بودند که شما را به این صندلی ها رسانده اند.

رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: نمایندگان باید مدافع اسلام ناب محمدی و در پی خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم باشند. نماینده باید از طبقه متوسط به پایین جامعه باشد تا درد محرومان جامعه را بهتر بفهمد و زمانی که می خواهد قانونی را تصویب کند قشر رنج کشیده و محرومان را نیز در نظر داشته باشد.

وی افزود: مشکلی که در زمان حال وجود دارد این است که مجلس ما به کارخانه تولید قانون تبدیل شده و نظارت بر اجرای قوانین بسیار ضعیف شده است. در کشور بیش از 12 هزار قانون داریم که موجب شده بعضی مسئولان در تصمیم گیری متحیر باشد و ندانند طبق کدام قانون باید تصمیم بگیرند. قوانین بسیار زیاد است و بیش از آن که نظارت بر قانون داشته باشیم تولید قانون داریم.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا با گذشت ٤٠ سال از انقلاب، مجلس در جایگاه خود قرار دارد یا خیر؟ گفت: متاسفانه مجلس شورای اسلامی ما از آن جایگاهی که قانون گذار برایش تعیین کرده تنزل کرده است و آن جایگاه را ندارد. گاهی هم افرادی که می خواهند به مجلس راه پیدا کنند با وعده و وعیدهایی که به مردم می دهند باعث تنزل این جایگاه شده اند.

وی در ادامه افزود: انقلاب ما به ذات خودش عیبی ندارد در واقع اگر عیب و ایرادی دارد به مدیریت نادرست مسئولان بر می گردد که این موضوع بعضا انقلاب اسلامی را از اهداف اصلی خود دور کرده است. یکی از مشکلاتی که مجلس دارد این است که جایگاه اصلی خود یعنی نظارت بر قوانین را از دست داده است.

موسوی لارگانی گفت: آزادی که در ایران اسلامی وجود دارد در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. آزادی بیان و آزادی قلمی که در ایران وجود دارد در دنیا کم نظیر است. برخی در تعریف واژه آزادی دچار انحراف شده اند این که بخواهیم خط قرمزها را رد کنیم و شعار نه شرقی نه غربی جمهوری ایرانی را بگوییم نامش آزادی نیست.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: اگر نمایندگان در جایگاهی که هستند بحث جناح را کنار بگذارند و مسائل مربوط به خودشان را حل کنند و اهداف خاص خود را پیش ببرند به شرایط بهتری خواهیم رسید. تا زمانی که جناح ها بخواهند اهداف خود را پیش ببرند راه به جایی نخواهیم برد. بنده با این که معتقد به اصول گرایی هستم ولی نسبت به دولت های نهم و دهم بیشترین انتقاد و سخنرانی را داشتم. تا زمانی که تفکر ما تفکر جناحی باشد به جایی نخواهیم رسید.

موسوی‌لارگانی درباره حضور بانوان در ورزشگاه ها  افزود: اسلام و روحانیت با ورزش هیچ مخالفتی ندارند. به دلیل فحاشی ها و فضای نامناسب ورزشگاه ها و استادیوم ها می گوییم که این مکان ها جای مناسبی برای حضور خانم ها نیست که البته برای حضور در ورزشگاه ها مشکلی وجود ندارد، ولی متناسب با وضعیت فعلی استادیوم ها اینگونه بهتر است. متاسفانه ورزش ما محدود به چند باشگاه خاص شده است و همه هزینه ها به سمت آن ها سوق پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: اگر پولی را که دولت به صورت یارانه نقدی پرداخت می کند به بخش اشتغال و یا سرمایه گذاری داخلی برای تولید ملی اختصاص می داد شرایط بهتری را تجربه می کردیم. اعتراضاتی که اخیرا اتفاق افتاد نیز سرچشمه اقتصادی داشت. بزرگترین چالش سیاسی کشور ما بحث رکود و بیکاری جوانان است. مردم ولی نعمت ما هستند و آن ها هستند که باعث وجاهت قانونی جایگاه ما شده اند و باید یک دقت عمیق تری بر این که مردم از نظر اقتصادی و معیشتی مشکلی نداشته باشند، صورت بگیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار