دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ابایی از ساخت موشک نداریم، گفت: توصیه ما به فرانسوی‌ها و اروپایی‌ها این است که در خصوص توان موشکی ایران، مسیر منطقی در پیش بگیرند.

ابایی از ساخت موشک نداریم/ فرانسوی ها منطقی باشند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تلاش فرانسه برای مهار توان موشکی ایران اظهار داشت: بخشی از اظهاراتی که در این رابطه از سوی فرانسوی‌ها و اروپایی‌ها بیان می‌شود، برای این است که ملت ما را به عقب‌نشینی وادار کنند.

وی با بیان اینکه بارها از سوی جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است که موشک برای دفاع است، گفت: ما از ساخت هر وسیله دفاعی مشروع که با آن بتوانیم از ملت و کشورمان دفاع کنیم، ابا نداریم.

به گزارش دفاع پرس؛ سرلشکر رضایی خاطرنشان کرد: توصیه ما به فرانسوی‌ها و اروپایی‌ها این است که تلاش اضافی نکنند و سعی کنند مسیر منطقی را در پیش بگیرند و بپذیرند ملتی که 40 سال پای انقلاب ایستاده است، به سادگی از توانایی‌های خودش عقب‌نشینی نخواهد کرد و اینکه اروپایی‌ها دردسری برای خودشان و دیگران در منطقه به وجود نیاورند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار