شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۲۱۳٬۰۴۲

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، گفت: امنیت فعلی کشور مدیون ایثارگری و جان‌فشانی‌های امثال شهید حججی است.

امنیت کشور مرهون جان‌فشانی امثال شهید حججی است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد جواد جمالی با اشاره به بازگشت پیکر مطهر شهید محسن حججی به میهن گفت: امنیت فعلی کشور مدیون جان‌فشانی‌های شهید حججی و امثال وی است.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: شهید حججی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب در راه امام حسین (ع) قدم برداشت و   غیرتمندانه و غیورانه انقلاب به پا کرد.  

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه همه شهدای مدافع حرم عزیز هستند، گفت: شهید حججی با چنان شجاعتی در مقابل داعشی‌ها که هیچ زبانی جز چاقوی در دست خود نمی‌شناسند، ایستادگی کرد و تبدیل به سید‌الشهدای مدافعان حرم شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به توطئه‌های روزافزون دشمنان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: برنامه جدید آنان ایجاد کشوری مستقل در کردستان عراق است تا در همسایگی ما ناامنی ایجاد کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار