به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، احمد سالک کاشانی در نشست علنی امروز (سه شنبه 4 مهرماه) مجلس شورای اسلامی، در اخطار قانون اساسی با اشاره به اصل 152 این قانون مربوط به حوزه سیاست های خارجی اظهار داشت: حرکتی که در اقلیم کردستان انجام شده ، باید مورد توجه وزارت خارجه و رئیس جمهور کشور قرار گیرد، زیرا این حرکت از سوی آمریکا و اسرائیل طراحی شده تا جانشینی را برای داعش در عراق ایجاد کند.
وی با اشاره به اصل 8 قانون اساسی مربوط به حوزه امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: تاکید می کنم که ابلاغ قانون امر به معروف و نهی از منکر باید توسط رئیس جمهور انجام شود و پیگیری آن را برعهده بگیرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزرا و مدیران باید باور کنند که وضعیت تهاجم ابتذال فرهنگی از ناحیه 117 ماهواره قابل رویت در کشور برای فروپاشی بنیان خانواده ها پیگیری می شود که در این زمینه به وزیر ارتباطات اعلام می کنم که در مقابل سایت هایی که در زمینه تهاجم ابتذال فرهنگی فعالیت می کنند، دقت داشته باشد و نسبت به فیلترینگ بی توجهی نکند./
پایان پیام