به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ داوود محمدی درباره اینکه شهردار تهران با توجه به مسائل و مشکلات این شهر باید از چه توانمندیهایی برخوردار باشد، گفت: شورای شهری که منتخب مردم هستند باید کار مطالعاتی انجام داده و بررسیهای خود را به دقت انجام دهند تا به نتیجه خوبی در مورد شهردار تهران برسند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تهران شهر بزرگی است و آلودگیهای صوتی، هوا و شرایط زیست محیطی نگرانکنندهای دارد. ضمن اینکه شهرداری تهران دارای بدهیهای کلانی هم است و قطعاً باید فردی به عنوان شهردار انتخاب شود که از توانمندی مدیریتی بالا برخوردار بوده و تجارب کافی برای اداره شهر را داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم خاطرنشان کرد: به اعضای شورای شهر نیز توصیه شده فردی را انتخاب کنند که از پس مشکلات برآید، نیازی هم نیست یک فرد شناخته شده باشد، چه بسا افرادی هم هستند که از توانایی اداره شهر برخوردار هستند و از علم روز برای حل مشکلات استفاده میکنند.
به گزارش ایسنا؛ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به نظر میرسد اعضای شورای شهر باید روند مطالعاتی خود را به دقت طی کرده و شناساییشان را ادامه دهند تا بتوانند به فردی که چنین توانمندی دارد، برسند./
پایان پیام