سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، از نامه اعتراضی این کمیسیون به رئیس‌جمهور برای لغو مصوبه واردات برنج خبر داد.

نامه کمیسیون کشاورزی به «روحانی»/ مصوبه واردات برنج را لغو کنید

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی‌محمد شاعری از نامه اعتراضی این کمیسیون به رئیس‌جمهور برای جلوگیری از واردات برنج در فصل برداشت این محصول خبر داد.

نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه حدود 2 هزار و 300 تن هر ساله در کشور برنج برداشت می‌شود، ادامه داد: این میزان برداشت حدود 9 ماه نیاز داخلی را تامین می‌کند و حدود 600 هزار تن کسری وجود دارد که می‌توان این مقدار را پس از فصل برداشت وارد کرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه اقدام اخیر ستاد تنظیم بازار برای آزادسازی واردات برنج کشاورزان را از کشت برنج ناامید می‌کند، افزود: با واردات برنج‌های نامرغوب اولاً صنعت کشاورزی کشور را نابود کرده‌ایم و از سوی دیگر وابستگی به خارج ایجاد کرده‌ایم.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه از مراجع ذیربط پیگیر لغو مصوبه واردات برنج هستیم، اظهار داشت: معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز در همین راستا قول‌هایی به اعضای کمیسیون داده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار