عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، معتقد است که ادغام وزارت بازرگانی در صنایع و معادن سبب به حاشیه رفتن بخش بازرگانی شده و نقش آن را به یک چهارم کاهش داده است.

وزارت بازرگانی از ادغام به تفکیک می چرخد/تفکیک حوزه بازرگانی را از حاشیه به متن می آورد

علی قربانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تصویب یک فوریت لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت(تفکیک وزارتخانه ها)، گفت:زمانی که ادغام وزارتخانه ها در 5 سال پیش مطرح شد، درباره مباحثی همانند اینکه ادغام چه میزان از بروروکراسی اداری در کشور را کاهش می دهد و یا می تواند سبب تسهیل گری بهبود امور شود، شفاف سازی و مطالعه کارشناسی صورت نگرفته بود.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای تفکیک وزارتخانه ها دولت باید مطالعات کارشناسی خود را به مجلس ارائه دهد، افزود:تا زمانی که مجلس برای تفکیک وزارتخانه ها و مزایای این تفکیک متقاعد نشود به تفکیک رای نمی دهد، چراکه باید وضعیت آنها پیش از ادغام، در زمان ادغام و سپس دلایل تفکیک مشخص شود.

ادغام وزارت بازرگانی در صنایع و معادن سبب به حاشیه رفتن بخش بازرگانی شده است

قربانی با اشاره به اینکه ادغام وزارت بازرگانی در صنایع و معادن سبب به حاشیه رفتن بخش بازرگانی شده است، ادامه داد:یکی از بندهای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی افزایش صادرات بر واردات است و  برای رونق صادرات وزارت بازرگانی باید فعال شود، تا با چابک سازی و پویایی بر صادرات و واردات نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه وزارت بازرگانی باید از واردات غیر ضرور برای حمایت از تولید داخل، جلوگیری کند، یادآور شد:برای نخستین بار در سال گذشته حدود چندصد میلیون دلار صادرات بر واردات پیشی گرفت، که این روند باید در اقتصاد کشور ادامه یابد و تولیدات داخلی شکل بگیرد.

هرگونه تفکیک و ادغام در وزارتخانه ها باید با بررسی دقیق و مطالعه کارشناسی انجام شود

قربانی افزود:ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنایع و معادن سبب کاهش چابکی و پویایی وزارت بازرگانی شده بود و این وزارتخانه نتوانست نقش و وظایف ذاتی خود را ایفا کند.

وی با بیان اینکه هرگونه تفکیک و ادغام باید با بررسی دقیق و مطالعه کارشناسی باید انجام شود، ادامه داد:با تفکیک وزارتخانه ها باید ماموریت های جدیدی برای این وزارتخانه ها تعریف شود، تا سبب پویایی این وزارتخانه ها شود.

40 درصد پروژه های عمرانی کشور در وزارت راه و شهرسازی متمرکز شده است

این نماینده مردم در مجلس دهم، اظهار کرد:وزارت بازرگانی با ادغام در وزارت صنایع تنها یک چهارم از ماموریت خود را ایفا کرده و اصل در این وزارتخانه حوزه صنعت بوده و بخش صادرات و واردات به حاشیه رانده شده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه 40 درصد پروژه های عمرانی کشور در وزارت راه و شهرسازی متمرکز شده است، تصریح کرد:ادغام این دو وزارتخانه در یکدیگر که جنس آنها از یکدیگر متفاوت است، نتوانست کارایی لازم را داشته باشد، لذا تفکیک وزارت راه از شهرسازی معقول به نظر می رسد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار