نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند آن چیزی اتفاق می‌افتد که نمی‌خواهند و برای اینکه اینگونه نشود باید حتما در انتخابات شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا عارف با تاکید بر مشارکت مردم در انتخابات گفت: علیرغم اینکه گاهی سم‌پاشی‌ها و جوسازی‌هایی حتی در رادیوهای بیگانه انجام شده، مردم نشان داده‌اند که درک و شعورشان بالاست و حتما در انتخابات شرکت خواهند کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس  در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم که این بار نیز مردم حضور خود را در انتخابات نشان دهند اما اگر شرکت نکنند آن چیزی اتفاق می‌افتد که نمی‌خواهند.

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: گاهی به دلایلی مردم در بعضی از کشورها در انتخابات شرکت نمی‌کنند و اتفاقی می‌افتد که نمی خواهند، برای اینکه آن اتفاق نیفتد مردم باید حضور داشته باشند و ان‌شاءالله در روز 29 اردیبهشت مردم ایران پای صندوق‌های رای خواهند آمد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار