عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اوج گیری قاچاق کالا از مبادی رسمی به ویژه مناطق آزاد در کشور،گفت: متاسفانه دو مدیریتی در منطقه آزاد قشم رشد صادرات و برخورد با قاچاق کالا را غیرممکن کرده است.

حسین هاشمی تخته نژاد درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به اوج گیری قاچاق کالا از مبادی رسمی به ویژه مناطق آزاد در کشور،گفت:متاسفانه اقدامی برای مقابله با ورود کالای قاچاق به کشور نشده و مسئولان در این رابطه به شعار بسنده کرده اند.

نماینده مردم بندرعباس، قشم،حاجی‌آباد،بندرخمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ایجاد شرایط تولید در مناطق آزاد قاچاق کالا را کاهش خواهد داد،افزود:تا زمانی که تسهیل شرایط تولید درکشور صورت نگیرد؛معافیت های مالیاتی و رفع محدودیت های متعدد نمی تواند مناطق آزاد را از قاچاق مبرا کند.

وی با تاکید بر اینکه دولت برای مقابله با قاچاق کالا به شکل چمدانی یا در سطح وسیع تر باید زیرساخت هایی برای تولید با ایجاد کارخانجات درنظر بگیرد،گفت:متاسفانه بسیاری از ساکنان مناطق آزاد به ویژه در منطقه آزاد قشم تولید را به علت به صرفه نبودن رها کرده و زمین های خود را به فروش گذاشته و ساخت و ساز می کنند.

برای ایجاد جهش در صادرات در مناطق آزاد باید تولید جدی گرفته شود

هاشمی تخته نژاد با بیان اینکه برای ایجاد جهش در صادرات در مناطق آزاد باید تولید جدی گرفته شود،تصریح کرد:متاسفانه دومدیریتی درمنطقه آزاد قشم ،رشد صادرات و برخورد با قاچاق کالا را غیرممکن کرده است.

وی ادامه داد:مدیرعامل منطقه آزاد قشم و همچنین فرماندار آن هردو در اداره این منطقه دخالت دارند که این باعث اختلافی شده و رسیدگی به قاچاق کالا را غیرممکن کرده است.

این نماینده مردم درمجلس دهم،با بیان اینکه هماهنگی مناسبی برای ساماندهی فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد،تاکید کرد: باید شرایطی درمناطق آزاد کشور به ویژه قشم فراهم شود که سرمایه گذار بتواند با تزریق منابع خود رشد تولیدملی و درنهایت اقتصاد کشور را رقم بزند.

وی ادامه داد:تضمین دارایی های سرمایه گذار و همچنین کاهش بروکراسی اداری در مناطق آزاد می تواند نقش آن ها در رونق اقتصادی را پررنگ تر کند.

عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی،یادآور شد:برخورد با قاچاق کالا نیازمند اقدامات از پیش تعیین شده ازسوی دستگاه های مسئول است تا به این ترتیب رونق اقتصادی از مناطق آزاد به سایر مناطق کشور تسری یابد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار