رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس با اشاره به مسئولیت خطیر مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی مردم گفت:یکی از پیام های حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، این است که مردم هرگونه دو قطبی شدن جامعه و کشمکش های سیاسی را رد می کنند.

حمیدرضا حاجی بابایی درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت با قدردانی از حضور با شکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه گفت:مردم ایران اسلامی باحضور گسترده درمراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه،باردیگر پیام خود را به جهانیان رساندند.

نماینده مردم همدان و فامنین درمجلس شورای اسلامی ادامه داد:حضور با شکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن،بیانگر حمایت قاطع از انقلاب اسلامی، ارزش های انقلاب و مقام معظم رهبری بود.

این نماینده مردم درمجلس دهم افزود:مردم با حضور خود نشان دادند هرگونه دوری از مسیر امام راحل و سیاست های مقام معظم رهبری را برنمی تابند.

حاجی بابایی ادامه داد:یکی از پیام های حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه،این است که مردم هرگونه دوقطبی شدن جامعه و کشمکش های سیاسی را رد می کنند و هرگونه رقابت باید در چارچوب ارزش های اسلامی باید باشد.

وی بابیان اینکه مسئولان جمهوری اسلامی باید پیام مردم ایران را به گوش جهانیان برسانند،افزود:مردم یک پیام محکم و پرمعنا به ترامپ رئیس جمهور آمریکا و هم پیمانان او دادند که لفاظی ها و توهین به مردم ایران، قابل قبول نیست و ملت شجاعانه در برابر هر تهدیدی می ایستند.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس شورای اسلامی افزود:مسئوولان در برابر این حضور مردم همیشه در صحنه،مسئولیت خطیری  برای رفع مشکلات در زمینه های مختلف مانند اقتصادی،رکود، بیکاری و فرهنگی دارند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار