به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از جمهوریت؛ بهرام پارسایی ، سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جمهوریت در خصوص حواشی به وجود آمده مبنی بر احتمال رد صلاحیت روحانی برای دور دوم انتخابات گفت: عملکرد روحانی خوب بوده و شائبه ای وجود ندارد که بحث رد صلاحیت مطرح شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:در کشور ما مسبوق به سابقه نیست که رییس جمهوری برای دور دوم خود رد صلاحیت شود ، حتی در مورد احمدی نژاد هم چنین موضوعی رخ نداد.
پارسایی در خصوص اینکه چرا اصلاح طلبان با وجود روحانی به دنبال کاندیدای "پشتیبان" هستند، تصریح کرد: مسائل روز اجتماعی، سیاسی و افکار عمومی را نمی توان پیش بینی کرد بنابراین منطق حکم می کند که اصلاح طلبان گزینه های دیگری نیز داشته باشند اما در نهایت بدون شک به یک گزینه واحد می رسند.
وی تاکید کرد : منطق حکم می کند که نباید عرصه را خالی گذاشت و اصلاح طلبان با وجود نظر فعلی خود گزینه های دیگر خود را نیز خواهند داشت و در آخر به یک گزینه واحد می رسند.
سخنگوی فراکسیون امید در پاسخ به این سوال که چقدر ممکن است گزینه "پشتیبان" اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری ، محمدرضا عارف باشد، گفت: آقای عارف انسان شایسته و توانمندی است اما در نهایت همه چیز به مطالبات مردم و هواداران و نظر خود ایشان باز می گردد./
پایان پیام