نایب رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس ضمن تاکید دو سویه بودن حقوق و تکالیف شهروندی در حوزه محیط‌زیست، گفت: اگر تعاملات در حوزه محیط زیست درست تنظیم نشود اثرات مخربی بر محیط‌زیست و مردم گذاشته می‌شود.

عبدالکریم حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت در خصوص منشور حقوق شهروندی با تکیه به بخش زیست‌محیطی آن، گفت: ماهیت تدوین منشور حقوق شهروندی قابل تقدیر است اما آموزش منشور حقوق شهروندی از ارزش بالاتری برخوردار است، این منشور گام پیش درآمدی‌ست که گام دقیق آن اجرایی کردن منشور است، بخش‌های زیست‌محیطی نیز به تبع شرایط جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و باید جایگاه خاصی داشته باشد.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تا زمانی که برنامه اجرایی برای منشور حقوق شهروندی تدوین نشود بروز معضلات در این زمینه ممکن است، هرچند اجرایی کردن تولیدات حوزه علوم انسانی سخت و زمان بر است بنابراین صبر اجتماعی و فرصت لازم است تا همه این بخش‌ها عملیاتی شود.

وی با اشاره به بخش محیط زیست منشور حقوق شهروندی، افزود: در حوزه محیط‌زیست حقوق شهروندی و تکالیف شهروندی در کنار یکدیگر قرار دارد، در حقیقت محیط زیست از پدیده‌هایی است که نه تنها اثر گذاری در آن بالاست بلکه هم اثرپذیری بالایی هم دارد و اگر تعاملات درست تنظیم نشود اثرات مخربی بر محیط‌زیست و به تبع بر مردم گذاشته می‌شود.

حسین زاده ضمن بیان اینکه باید تعریف درستی از تعاملات زیست‌محیطی ارایه شود، گفت: تدوین روش‌های اجرایی برای حفظ حقوق شهروندی در حوزه محیط‌زیست از اهمیت بالایی برخورداراست که در این حوزه لازم است مجلس ورود پیدا کند.

نایب رئیس فراکسیون محیط‌زیست در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مسئولان و نمایندگان باید تلاش کنند تا منشور حقوق شهروندی به شکل قانون در‌آید منتهی در این زمینه تعامل بین قوه مقننه و قوه اجرایی برای تنظیم روش‌های اجرایی و بودجه ای لازم است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار