حمیدرضا فولادگر درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با اشاره به طرح جمع آوری کالاهای قاچاق به ویژه گوشی های تلفن همراه قاچاق از فروشگاه ها و مراکز خرید،گفت:یکی از راههای عملیاتی "حمایت از تولیدملی و اقدام و عمل اقتصاد مقاومتی" مبارزه با قاچاق کالا است و مبارزه با قاچاق کالا قطعا باید در اولویت فعالیت مسئولان قرار گیرد.
نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه جنبه مهمی از مبارزه با قاچاق باید به گوشی های تلفن همراه، لوازم جنبی و قطعات آن اختصاص داده شود،افزود:برخی لوازم تلفن همراه ممکن است در داخل تولید نشود،اما واردات آن می تواند از مسیر قانونی و مبادی رسمی انجام شود،تا برای علاوه بر شفاف سازی اطلاعاتی برای دولت و کشور درآمد حاصل کند.
قانون مبارزه با قاچاق برای شفاف سازی اقتصادی باید اجرایی شود
فولادگر بااشاره به اینکه برای شفاف سازی و قانونمندی اقتصادی باید قانون مبارزه با قاچاق اجرایی شود،ادامه داد:باید به اصناف درگیر در طرح جمع آوری کالاهای قاچاق فرصت کافی و معقول داده شود تا خود را آماده اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کنند.
وی با بیان اینکه طرح ریجستری باید به صورت دقیق و کامل در کشور اجرا شود،یادآور شد:تمام کشورهای پیشرفته دنیا حتی خط های اعتباری خود را ریجستری می کنند، اما متاسفانه ایران در این زمینه بازار آشفته ای دارد.
کمرنگ شدن قاچاق با طرح شناسه دارکردن گوشی های موبایل
فولادگر با تاکید بر شناسه دارکردن گوشی های تلفن همراه،افزود:پس از اجرای طرح شناسه دارکردن گوشی های موبایل،تمامی گوشیهای موجود در بازار که دارای شناسه نباشند باید به عنوان کالای قاچاق به شمار آیند و از سطح بازار جمعآوری شوند.
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه اجرایی شدن طرح جمع آوری گوشی قاچاق به منظور حمایت از مصرفکنندگان و جلوگیری از توزیع و فروش اجناس قاچاق و تقلبی صورت میگیرد،ادامه داد: در شرایط فعلی که سهم بالایی از بازار تلفن همراه کشور به فعالان غیرقانونی این حوزه اختصاص یافته و اجرای این طرح همزمان با کمرنگ شدن قاچاق گوشی تلفن همراه میزان واردات قانونی موبایل به کشور را افزایش می دهد که درپی آن شاهد افزایش درآمدهای گمرکی جمهوری اسلامی ایران و همچنین ایجاد اطمینان خاطر در مصرف کننده خواهیم بود./
پایان پیام