نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی معتقد است اقدامات حاکمیتی در خصوص احزاب بر عهده کمیسیون ماده 10 است و خانه احزاب باید امور صنفی را با حضور تمام سلایق انجم دهد.

حمیدرضا فولادگر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص وضعیت احزاب، اظهار داشت: قانون احزاب به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته و برای بررسی در نوبت قرار گرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یک ماده از قانون احزاب باید مورد بررسی مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرد، بیان کرد: تنها ماده ای که سبب شد تا این قانون به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود، موضوع حق رای نمایندگان مجلس عضو کمیسیون ماده 10 احزاب بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس شورای اسلامی در مورد دارا بودن حق رای نمایندگان عضو کمیسیون ماده 10 احزاب را تایید کند همان وضعیت قبلی تداوم می یابد ولی اگر نظر شورای نگهبان تایید شود، این نمایندگان دیگر حق رای نخواهند داشت.

فولادگر با بیان اینکه موضوعات صنفی احزاب به خانه احزاب سپرده شده است، متذکر شد: خانه احزاب کار صنفی می کند و مباحثی مانند صدور مجوز برای احزاب، کار صنفی نیست و همچنان برعهده کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور است.

وی افزود: وظیفه کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور همچنان باقی می‌ماند. موضع مجلس نیز نسبت به خانه احزاب موضع خوبی است، زیرا کار صنفی که خانه احزاب انجام می دهد، پذیرفته شده است.

فولادگر با تاکید بر حضور همه احزاب در خانه احزاب، گفت: احزاب با سلایق مختلف در این باشگاه که متعلق به احزاب است، جمع می شوند که نتایج خوبی خواهد داشت.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه احزاب باید در خانه احزاب با سلایق مختلف حاضر باشند، گفت: در خانه احزاب نباید تنها یک سلیقه حضور داشته باشد و بقیه احزاب حذف شوند. همه احزابی که قانونی هستند و معتقد به قانون اساسی کشور هستند باید در آنجا حاضر باشند.

فولادگر تصریح کرد: حضور فعال احزاب در خانه احزاب الزامی است تا از وجود صنفی خود حمایت کنند. نظارت، صدور و لغو مجوز احزاب کار حاکمیتی است که به خانه احزاب مربوط نمی شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار