عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با بیان اینکه اساس جنگ و جنایات موجود در منطقه ناشی از دخالت های سلطه گرایانه آمریکاست، گفت: محرومیت ملت بزرگ ایران از حج ابراهیمی و تقویت داعش بی شک تبعیت از همان استراتژی کلان آمریکااست .

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سهراب گیلانی درنشست علنی امروز یکشنبه ( 31 مرداد) در نطق میان دستور، گفت:  امروز شاهد رفتارهای سیاسی رادیکالی نفرت برانگیز وحدت شکن در منطقه هستیم که خویشتنداری و عقلانیت تبدیل به خشونت و تفرقه و برادرکشی آن، مرزهای کشورهای اسلامی را به سرعت درنوردیده و همآوردی سنگین با تانک، توپ، موشک و انفجارات انتحاری در گستره کشورهای اسلامی به وجود آمده است.

نماینده مردم شوشتر و گتوند درمجلس شورای اسلامی، افزود: مستکبران در خلوتگه خود استراتژی شیطانی اختلاف بینداز و حکومت کن را صادر کرده اند و ابلهانی چون دولت سعودی نیابتی به آن عمل می کنند.

وی تاکید کرد: اساس جنگ، خونریزی و جنایات موجود در منطقه ناشی از دخالت های سلطه گرایانه آمریکاست که بر پایه استراتژی سلطه مجدد بر منطقه طراحی و تدوین شده است، محرومیت ملت بزرگ ایران از حج ابراهیمی امسال و تقویت داعش بی شک تبعیت از همان استراتژی کلان آمریکااست که دولت عربستان سعودی این دجاله زمان نیابتاً عمله اوست.

این نماینده مردم درمجلس دهم تصریح کرد: ملت بزرگ و شجاع ایران با شناخت تاریخی از آمریکا او را همواره شیطان بزرگ و مورد نفرت خود قرار داده و دخالت ها و جنایاتش را از سال 1320 تا کنون که با حیله های جدید در پسا برجام خودنمایی داشته رصد می کنند و هرگز او را فراموش نمی کنند چون غفلت از آمریکا غفلت از شیطان است.

گیلانی با بیان اینکه ریزگردها و بیکاری گسترده جوانان دختر و پسر در خوزستان، بیماری و محرومیت و فقر و مهاجرت را برای مردم دو چندان کرده است، افزود: متأسفانه سفرهای کم اثر خانم ابتکار به خوزستان مردم را عصبانی تر می کند به همین دلیل نارضایتی نمایندگان محترم خوزستان از طریق رئیس مجمع نمایندگان استان به او ابلاغ شد، بنابراین امیدواریم تذکر نمایندگان خوزستان را متعهدانه بپذیرند.

گیلانی ادامه داد: شهرستان های شوشتر و گتوند با عالمانی بزرگ و مردمانی شهید پرور، دانا و پرتلاش و 220 روستا و زمین های فوق العاده حاصل خیز که می توانند در سال دو نوبت کشت شود و بهره مند از رودخانه های کارون و دز و 30 حلقه چاه فعال با آثار تاریخی تمدنی بی نظیر نگین خوزستان شده اند.

وی گفت: این شهرها به عنوان یکی از قطب های کشاورزی و گردشگری خوزستان محسوب می شوند و بیشترین آمار نرخ بیکاری را دارند چرا؟ پاسخ به آن با نگاه به عملکرد گذشته 10 سال قبل و حال بر می گردد که امیدواریم دولت محترم بر پایه عدالت و سیاست های اقتصاد مقاومتی توجه کامل به خواسته های به حق مردم و جوانان مظلوم دختر و پسر بیکار این دیار ثروتمند محروم وعقب افتاده را داشته باشد.

عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ، افزود: لذا رسیدگی به موارد مهم موجود در دو شهرستان را می تواند از بن بست عقب ماندگی و بیکاری جوانانش نجات دهد، بنابراین می بایست دولت و مسئولین مرتبط آنها را در اولویت برنامه های خود قرار دهند که عبارتند از: الف: رسیدگی به پروژه های نیمه تمام رها شده چندین ساله ای که میلیاردها تومان برای آنها هزینه شده است از قبیل: آبیاری های سیستم های تحت فشار ، مجتمع های گلخانه ای و دامپروری ، صنایع تبدیلی ، شهرک اسکان عشایر مظلوم ، راه اندازی ده ها واحد شهرک های صنعتی که تا بیش از 70 درصد آماده بهره برداری شده اند اما گرفتار در روابط بانک ها و مدیریت ناکارآمد گذشته شهرستان ها آنها را به تعطیلی و زیان دهی کشانیده است.

وی افزود:  از دولت و وزارت جهاد برای رونق کشاورزی هر دو شهرستان ضمن استمداد می خواهیم که به مشکلات موجود در این بخش ترتیب اثر داده و رسیدگی نمایند از قبیل: ایجاد مرکز تحقیقات کشاورزی- احداث سیلوی نگهداری گندم، احداث سردخانهی بزرگ محصولات صیفی، شوری آب و شوره زار شدن زمین های کشاورزی خصوصا در شهرستان گتوند و بخش عقیلی، کاهش آب بها، پرداخت بیمه به کشاورزان، بی شک این توجه و رسیدگی ها بیکاری را در منطقه کاهش می دهد.

گیلانی تاکید کرد:  علیرغم چهارماه بعد از وقوع سیل در بخش شعیبیه شوشتر که بیش از 14 هزار هکتار از مزارع گندم در حال برداشت و 36 روستای آن را به زیر آب برد تاکنون هیچگونه اقدام موثری در جهت پرداخت خسارت وارده به کشاورزان سیل زده ی محتاج صورت نگرفته است، چرا؟ جاده  های بین روستایی منهدم شده از سیل همچنان تخریب مانده اند، چرا؟ سبل زدگان مظلوم روستایی می گویند آیا وقت آن نرسیده که مدیران و وزرای مرتبط با سیل به خود آیند و با پرداخت خسارات و رسیدگی به خرابی های به جا مانده از سیل مرحمی بر آلان ما بگذارند؟ مگر آنها نمی دانند که تنها منبع درآمد و معیشت ما، کشاورزی است البته می دانند پس چرا گوش هایی کر شده اند؟ لازم می دانم از استاندار محترم خوزستان  شریعتی از سرکشی های اخیرشان به مناطق سیل زده شعیبیه شوشتر تشکر  کنم.

این نماینده مردم درمجلس دهم تصریح کرد: احداث سد گتوند یکی از افتخارات ملی است متأسفانه با بی توجهی به وجود کوه نمک در پشت این سد کارشناسان بر این باورند که سالانه حدود 10 تا 12 میلیون مترمکعب آب شور پشت سد ذخیره می شود و شوری آن سه برابر شوری آب خلیج فارس است و در آینده این شوری می تواند ببیش از 420 هزار هکتار زمین کشاورزی را به شدت ویران و نابود سازد، بنابراین  بایستی سازمان محیط زیست و وزارت نیرو با سرعت چاره اندیشی نماید سکوت در این قضیه همانند حقوق های غیرمتعارف نشود.

وی تاکید کرد: همچنین مصرانه از وزیر محترم جهاد کشاورزی می خواهم که از طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در استان خوزستان سهمیه ای را برای شهرستان گتوند با توجه به شوره زار شدن زمین های کشاورزی آن اختصاص دهند. به دور از عدالت است که تاکنون سهمیه ای برای این شهرستان در نظر گرفته نشده است.

این نماینده مردم درمجلس دهم تصریح کرد:  رسیدگی قاطع دولت به مجتمع عظیم کشت صنعت نی شکر کارون شوشتر با وسعت 45 هزار هکتار حدود 31% اراضی قابل کشت شهرستان و 92 مترمکعب در ثانیه آب رودخانه کارون را به خود اختصاص داده است. در دهه های اول تا سوم این شرکت بیش از 14 هزار نفر شاغل داشت و تا قبل از دولت نهم یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شکر سفید در ایران و خاورمیانه بود، اما هم اکنون این شرکت با انباشت بدهی های زیاد و با نیروی کار کم تر از 3 هزار نفر و ریزش بی رویه و بعضا جایگزین غیربومی و تولید آلودگی محیط زیست در زندگانی مردم از قبیل: 1-باریدن خاکستر سیاه بر سر مردم و خانه های آنان در هنگام آتش زدن نیشکر در فصل برداشت.

عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، افزود:  تخلیه ذهاب و پسآب های صنعتی آن به داخل رودخانه کارون ، افزایش بیکاری در منطقه ، آسیب ها و لطمات جبران ناپذیر به سلامت روانی و امنیتی شهروندان ، بی تأثیری در رونق اقتصادی که متوجه بازار شوشتر و گتوند شده است ، کاهش شدید راندمان تولید شکر سفید ، اقدام به قزراردادهای خارج از چهارچوب عرف منطقه ای و بکارگیری نیروهای بازنشسته با سنین بالا تحت عنوان مشاورین و پرداخت حق الزحمه چند میلیون تومانی از مشکلات دیگراست.

گیلانی اظهار داشت: با توجه به ارزیابی بر این باوریم که بانک کشاورزی به تنهایی توانایی تقویت و توسعه این شرکت عظیم را ندارد و چنانچه این شرکت احیا و با تمام ظرفیت و سایر شرکت های صنعتی جانبی او فعال شوند بی شک می تواند بیش از پنج هزار نفر از بیکاران جوان شوشتر و گتوند را شاغل نماید.

وی گفت: لذا مصرانه از دولت و وزیر محترم جهاد کشاورزی ضمن استمداد می خواهم که در اسرع وقت رسیدگی نمایند این توجه و رسیدگی کاملا مطابق با سیاست های اقتصاد مقاومتی می باشد که به کمک سرمایه گذاران داخلی و بانک مرکزی قابل اجرا هست.

این نماینده مردم درمجلس دهم با اشاره به اینکه  رسیدگی و توجه ویژه به سازه های آبی شوشتر که از مفاخر بی نظیر تمدنی ایران از دوره هخامنشیان و ساسانیان می باشد و ثبت جهانی نیز شده اند، افزود: متأسفانه علیرغم تعهد رئیس جمهور در هشت سال قبل لیکن این آثار و میراث گرانبها در وضعیت اسفبار و در حال نابودی قرار دارد.

عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: مدیریت و دستگاه های مرتبط تاکنون به تعهدات خود عمل نکرده اند لذا در آینده نزدیک شاهد تخریب سازه ها و خسارات جبران ناپذیری خواهیم بود در این صورت رئیس جمهور محترم و دستگاه های مرتبط دولتی ضمن پاسخگویی به مردم باید برابر قوانین ثبت جهانی پاسخگوی یونسکو هم باشند، البته در یک ماه قبل طی نامه هایی به رئیس جمهور محترم و معاون ایشان مشروحا گزارش داده ام که قول پیگیری داده شده ولی تاکنون اقدام عملی صورت نگرفته است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار