به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ جلیل رحیمی جهانآبادی اظهار کرد: تربت جام استحقاق یک مرکز فرهنگی برای بیش از 120 شخصیت ادبی و دانشمند خود همچون ابوالوفای بوزجانی، قاسم انوار، شیخ احمد جام ونورالدین عبدالرحمن جامی را دارد و امیدواریم بتوانیم دبیرخانه و فرهنگسرا را در این شهرستان احداث کنیم.
وی با اشاره به سابقه فرهنگی و مدیریتی خود در هرات افغانستان تصریح کرد: پشت مرزهای ما نیمه گمشده تاریخ، فرهنگ، آداب و رسوم ماست و نیاز داریم تا این مسائل تاریخی را احیا کنیم.
وی با بیان اینکه «مجلس شورای اسلامی ریلگذاری حرکتبخش اجرایی کشور را انجام میدهد» گفت: باید توجه ویژهای به بودجه فرهنگی کشور داشته باشیم؛ چرا که کشور ما میتواند پایگاه اخلاقی، معنوی و فرهنگی کل خاورمیانه باشد. میتوانیم به کاهش تنشها و چالشها در خاورمیانه کمک کنیم.
نماینده تربت جام و باخرز در مجلس افزود: تقویت نگاه فرهنگی در مجلس میتواند بخشی از این دیپلماسی عمومی ما در این موارد باشد. باید ریلگذاری بخش فرهنگی را در راستای احیای اندیشههای بزرگان ایران بهتر انجام دهیم.
وی ادامه داد: کارهای فرهنگی با سود و زیان قابل درک و فهم نیست و سرمایهگذاری در حوزه فرهنگی سرمایهگذاری درازمدت و اثرگذار است. باید چهره شهرمان و ویژگیهای خوب و مثبت این سرزمین را به جهان معرفی کنیم؛ چرا که سپس میتوانیم فرصتهای منطقه را احیا کنیم. اعتقاد راسخ دارم هزینه در بخش فرهنگی سرمایهگذاری درازمدت است و هزینه از دست رفته نیست.
به گزارش ایسنا؛ وی گفت: بسیاری از کتابها، نوشتهها و تفکرات این بزرگان در دسترس خیلی از افراد قرار ندارد و شناخت سطحی و ابتدایی از این بزرگان نمیتواند کمکی برای انتخاب راه آیندهمان داشته باشد و نیاز به شناخت وسیعتر و عمیقتر داریم.
انتهای پیام