عضو کمیسیون صنایع مجلس معتقد است دانش و تولیدبه صورت توأمان شاکله اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد و اگر تولید دانش محور شود، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تحقق پیاده خواهد کرد.

 سیدهادی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به امضاء تفاهمنامه‌ای میان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و نفت، بر ضرورت افزایش ارتباط میان صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: امضاء تفاهم نامه اقدام خوبی است اما اگر اقدامات در حد نوشتار خلاصه شده و جنبه کاربردی پیدا نکنند هیچ فایده و نتیجه‌ای به دنبال نخواهند داشت به همین منظور این مهم را باید با نگاه و تامل جدی‌تری دنبال کرد.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانش و تولید توامان شاکله اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد و اگر تولید دانش محور شود به‌یقین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تحقق پیاده خواهد کرد، هم‌افزایی این دو شکوفایی اقتصاد ایران را به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از تمامی ظرفیت‌های داخل کشور است، اضافه کرد: با تجمیع ظرفیت‌های دانشگاهی و دانش فنی در عرصه‌های تولید، صنعت، خدمات، کشاورزی و حتی گردشگری، اقتصاد مقاومتی تحقق ‌بخشیده خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه وزارت نفت باید از فرصت‌های مطالعاتی اساتید و دانشجویان دکترا در صنایع نفت حمایت کرده و طرح‌های کلان مصوب را که مرتبط با نفت است مورد حمایت قرار دهد، ادامه داد: به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت تاکنون به معنای واقعی اقدام جدی صورت نگرفته در حالی که با اجرای برنامه‌های منظم و مشخص در این رابطه می‌توان جلوی صدور نفت خام را گرفت.

عضو  کمیسیون صنایع و معدن مجلس با بیان اینکه طی فروش نفت خام با مبالغ بالا در سال‌های گذشته استفاده از دیگر ظرفیت‌ها جهت کسب درآمد برای کشور ضروری به نظر نمی‌رسید، گفت: در شرایط فعلی مجراهای دیگر کسب درآمد مهم شده‌اند و مسئولان برای فرار از فشارهای مالی به این مجراها فکر می‌کنند، البته امیدوارم اراده و برنامه مشخصی نیز داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، به تازگی قراردادی میان وزاتخانه‌های علوم و صنعت منعقد شده است که طی آن وزارت نفت از فرصت‌های مطالعاتی اساتید و دانشجویان دکترا در صنایع نفت حمایت کرده و طرح‌های کلان مصوب را که مرتبط با نفت است مورد حمایت قرار می‌دهد./
پایان پیام 

برچسب‌ها

آخرین اخبار