خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/11/01 - 19:22
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : اقتصادی
در نشست فراکسیون اقتصاد دیجیتال مطرح شد

ضرورت ارزش‌گذاری دارایی نامشهود شرکت‌های فعال در اقتصاد دیجیتال/بستر سرمایه‌گذاری بانک‌ها فراهم شود

ضرورت ارزش‌گذاری دارایی نامشهود شرکت‌های فعال در اقتصاد دیجیتال، ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری در این حوزه و لزوم معافیت مالیاتی شرکت‌های این بخش از جمله مسائل مطرح شده در نشست فراکسیون اقتصاد دیجیتال بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نشست فراکسیون اقتصاد دیجیتال امروز(شنبه یکم بهمن ماه) با حضور مجتبی رضاخواه رئیس فراکسیون اقتصاد دیجیتال، سید نظام‌الدین موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس، سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس و قلی‌ها معاون اجرایی مجلس، و جمعی از فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال برگزار شد.



مجتبی رضاخواه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح این نشست، گفت: مجلس یازدهم برای توسعه بخش اقتصاد دیجیتال اهمیت ویژه‌ای قائل است به گونه‌ای که 2 سال پیش فراکسیون مشخصی به نام فراکسیون اقتصاد دیجیتال در مجلس تشکیل شد.



نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: ما به دنبال رفع موانع پیش‌روی توسعه اقتصاد دیجیتال و ایجاد تسهیلات برای فعالیت بهتر بازیگران این بخش هستیم.



وی با بیان اینکه بی توجهی به سرمایه‌گذاری در بخش اقتصاد دیجیتال یکی از موانع این حوزه است، توضیح داد: سرمایه‌گذاری خارجی به دلیل کاهش ارزش پول ملی طی چند سال گذشته دچار چالش‌هایی شده است از سوی دیگر سرمایه گذار داخلی نیز عمدتا بانک‌ها هستند که از نظر قانونی برای بنگاهداری محدودیت دارند ما به دنبال این هستیم که مجوز سرمایه‌گذاری بانک‌ها در این حوزه را به دلیل اهمیت این بخش صادر کنیم تا سرمایه گذاری در این حوزه توسعه یابد.



این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به ضرورت ارزیابی دارایی‌های نامشهود، تصریح کرد: شرکت‌هایی که در این حوزه به خوبی فعالیت می‌کنند و از بازیگران اصلی این حوزه در کشور هستند، در ارزیابی دارایی‌های نامشهود با چالش روبه رو هستند به همین دلیل این شرکت‌ها نمی‌توانند وارد بورس شوند، ما به دنبال ورود به این حوزه هستیم زیرا اگر دارایی نامشهود این شرکت‌ها ارزیابی شود، مردم می ‌توانند سهام آن‌ها را خریداری کنند و مانع سرمایه‌گذاری در این حوزه برداشته می‌شود.



عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: باید نیاز کشور برای توسعه در حوزه‌های مختلف اقتصاد دیجیتال بسنجیم و برای بخش‌های مختلف در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری کنیم به طور مثال در حال حاضر حدود 5 درصد حوزه حمل و نقل هوشمند است که می‌توان پیش‌بینی کرد که انتهای برنامه هفتم توسعه این درصد به 25 درصد برسد.



رضاخواه افزود: توسعه بخش اقتصاد دیجیتال می‌تواند منجر به افزایش بهره وری شود به طور مثال از زمانیکه تاکسی‌های اینترنتی رواج پیدا کرده قیمت ارائه خدمات به مردم کاهش یافته است اگر خدمات در حوزه فروش محصولات کشاورزی، خدمات سلامت، حوزه مالی و... را درقالب خدمات اقتصاد دیجیتال توسعه دهیم بهره وری افزایش می‌یابد بنابراین قیمت ارائه خدمات کاهش می‌یابد.



رئیس فراکسیون اقتصاد دیجیتال گفت: در جلسات این چنینی که با فعالان بخش خصوصی این حوزه برگزار می‌شود، پیشنهادات آن‌ها در این حوزه برای برنامه هفتم توسعه و بودجه 1402 و هم طرح جهش رشد اقتصاد دیجیتال که در دست بررسی است، دریافت خواهد شد؛ امیدواریم با همکاری بخش‌های مختلف حاکمیتی و بخش خصوصی بتوان شرایطی فراهم کرد که در 5 ساله آینده رشد قابل توجهی در بخش اقتصاد دیجیتال رقم زده شود./



پایان پیام  

  • کد خبر : 355783
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار