خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/09/19 - 15:01
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
سرویس : استان ها
گزارش خانه ملت از نظارت میدانی نمایندگان استان لرستان(بخش اول)

کارخانه سامان کاشی بروجرد راه اندازی شد/احداث دو بیمارستان در شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان/ اشتغالزایی ۲۰۰ نفر با راه اندازی مجدد کارخانه صدر فولاد خرم آباد/ بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در شهرستان درود کلید خورد

اعضاء مجمع نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی ضمن سرکشی به حوزه‌های انتخابیه و بازدید و بررسی مشکلات، نشست‌هایی را با مسئولان مربوطه جهت حل مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت؛ اعضاء مجمع نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسامی ضمن سرکشی به حوزه‌های انتخابیه و بازدید و بررسی مشکلات، نشست‌هایی را با مسئولان مربوطه جهت حل مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود برگزار کردند.



فاطمه مقصودی نماینده مردم لرستان در مجلس شورای اسلامی با تشریح برخی اقدامات انجام شده در زمان سرکشی از حوزه‌های انتخابیه‌اش، به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: زمینه ۵ الی ۶ هزار فرصت شغلی را با احیای کارخانه های راکد و خارج شده از تولید، در استان لرستان فراهم کردیم، مشکلات این کارخانه‌ها را رفع کرده و به چرخه تولید بازگرداندیم.











فاطمه مقصودی


نماینده مردم لرستان با اشاره به اقدامات کارخانه خودرو سازی در مجلس یازدهم، افزود: کارخانه خودرو سازی در شهرستان بروجرد که سالانه ۲۴ هزار تولید خودرو دارد و زمینه ۵ هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده است. با تلاش‌های انجام شده کارخانه نساجی بروجرد توسعه یافت و در همین راستا بخش ریسندگی، بافندگی و رنگرزی گسترش پیدا کرد،همچنین بخش دوزندگی نیز به این کارخانه اضافه شد، در قسمت دوزندگی کارخانه حدود ۴۰۰ نفر استخدام شدند که اکثرا بانوان سرپرست خانوار هستند و چنین اقدامی در جهت منویات رهبر انقلاب انجام شده، چرا که ایشان دغدغه رونق تولید را دارند، در مجموع در کارخانه نساجی بروجرد حدود هزار نفر مشغول به کار شده اند که این اتفاق بسیار خوبی برای بروجرد است.



۶۰۰ فرصت شغلی در سایه تولیدات دانش بنیان



وی در ادامه یادآور شد: در شش ماهه نخست امسال با پیگیری‌های صورت گرفته و ترویج فرهنگ تعاون در بین جوانان ۵۲ شرکت تعاونی با پیش بینی ایجاد بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی با تکیه بر تولیدات دانش بنیان در این تعاونی‌ها تشکیل و به ثبت رسیده است.



کارخانه سامان کاشی بروجرد راه اندازی شد



وی خاطرنشان کرد: کارخانه سامان کاشی بروجرد یکی از واحدهای تولیدی مهم شهرستان بوده و دارای کاشی معروف و برند است. این کارخانه بعد از هفت سال تعطیلی با مجاهدت‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی راه‌اندازی می‌شود که ظرفیت خوبی در راستای ایجاد اشتغال است. راه‌اندازی این واحد تولیدی نقش بسیار مؤثری در ایجاد تولید و اشتغال مفید در سطح شهرستان خواهد داشت.



نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطر نشان کرد: پیگیری‌ها برای احیا و راه‌اندازی کارخانه سامان کاشی از تیرماه سال ۹۹ آغاز شد و رایزنی‌های مستمر در این راستا انجام شد.با پیگیری‌های مداوم و با عنایت رییس جمهور، وزیر صمت، استاندار لرستان، مسئولین شهرستان در حال حاضر یک‌قدم تا تولید مانده است؛ ۹۵ درصد کار احیاء کارخانه انجام شده و خیلی از دستگاه‌ها تعمیر یا تعویض شده‌اند و به‌زودی کارگران به سرکار باز خواهند گشت.پرداخت حقوق معوق کارگران نیز جزء ضروریات این پروژه است و امید می‌رود از لحاظ اقتصادی به‌ خصوص اقتصاد مقاومتی گام‌هایی در جهت تحقق شعار سال برداریم.



احداث دو بیمارستان در شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان



محمدرضا مبلغی نماینده مردم کوهدشت در مجلس یازدهم با تشریح برخی اقدامات انجام شده در زمان سرکشی از حوزه‌های انتخابیه‌اش، به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: طی آخرین پیگیری‌هایی که در مورد بیمارستان جدید کوهدشت و بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان رومشکان، در حوزه انتخابیه صورت گرفته است، امیدواریم با توجه به مدارکی که در خصوص تغییر کاربری زمین، آب، برق،گاز و موارد دیگر برای وزارتخانه ارسال شده هر چه زودتر ماده ۲۳ این بیمارستان‌ها را بگیریم و به زودی شاهد کلنگ زنی این بیمارستان‌ها باشیم.



زیر سازی آسفالت ۱۴ کیلومتر از راه‌های روستاهای دور افتاده کوهنانی و طرهان



نماینده مردم کوهدشت در مجلس یازدهم با اشاره به پیگیری برای بهسازی راه‌های روستایی تصریح کرد: پیگیری و دیدارهای متعددی که با وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری داشتیم، نتیجه این جلسات، فعالیت قابل توجه جهت بهسازی راه ها در دورترین نقطه حوزه انتخابیه بود که مقرر شد، در مرحله اول ۱۴ کیلومتر از راه هایی که در طول ۴۰ سال بدون آسفالت بود، ترمیم و بهسازی صورت گیرد و در مراحل بعدی ادامه این راه ها زیر سازی و آسفالت شود،ضمن اینکه ۵ کیلومتر از راه اصلی بخش کوهنانی و طرهان تعریض خواهد شد.











محمدرضا مبلغی


وی در ادامه ضمن اشاره به راه های اصلی شهرستان کوهدشت و رومشکان یادآور شد: در رابطه با بهسازی راه‌های اصلی کوهدشت و رومشکان بزودی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی توجه بیشتری به تکمیل و تعیین اعتبار برای جاده کوهدشت خرم آباد که ۵ کیلومتر آن باقی مانده خواهد شد،همچنین باید اعتباری برای ساخت جاده ۱۶ کیلومتری کوهدشت زانوگه که تبدیل به قتلگاه شده است،در نظر بگیرند.



مبلغی در ادامه خاطر نشان کرد: جاده اصلی جنوب به شمال غرب کشور در محدوده سه راه بابا زینتا که از حوزه انتخابیه ما عبور می کند،در این منطقه نیز تردد بسیار زیادی نسبت به ماشین های ایرانی و تانکرهای عراقی داریم،دو لاین بودن این جاده جوابگو نیست و شاهد تلفات بسیاری در این جاده هستیم که باید بصورت آزادراه باشد که بخشی از آن انجام شده، بخش دیگر نیز انجام خواهد شد.



ساختمان های تاریخی پادگان ۰۷ در حال تخریب است



مهرداد ویس کرمی نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت این پادگان و اراضی به خانه ملت گفت: این مجموعه از ظرفیت‌های خوب گردشگری محسوب می‌شود که می تواند افق جدیدی را در این حوزه به روی مردم باز کند. پادگان ۰۷ حدود ۱۵ هکتار است که به دو بخش هفت و هشت هکتار تقسیم می شود و گرچه بناهای تاریخی ۱۱ گانه آن ثبت میراث فرهنگی شده است اما در مالکیت ارتش قرار دارد.











مهرداد ویس کرمی


نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: در قدم اول مذاکرات جدی و فشرده‌ای با هماهنگی استاندار لرستان با ارتش صورت گرفت که هفت هکتار آن به اندازه میدان امام و نقش جهان اصفهان است و یک شرکت سرمایه گذار، تقبل کرده است بناهای تاریخی آن را مرمت کند و چنانچه شهرداری و شورای شهر خرم آباد موافقت نمایند فضاهایی را که به شهرداری واگذار شده است به صورت دراز مدت اجاره و به یک مجموعه فاخر گردشگری و صنایع دستی تبدیل کند.



وی در خصوص وضعیت ۱۱ بنای تاریخی در این ارضی نیز افزود: این ساختمان‌ها در حال تخریب هستند که باید با قید فوریت نسبت به احیا و مرمت آنها در قالب هتل گردشگری کوچک یا موزه اقدام کرد.دست کم ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان برای مرمت این بناها نیاز است که با بودجه دولتی نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم بنابراین تنها راه ممکن، حضور بخش خصوصی است که یک شرکت در این راستا اعلام آمادگی کرده است.



وی بیان کرد: در تلاش هستیم اراضی ارتش موسوم به ” هدفگاه»و منطقه سرابیاس در زمان کوتاهی با مساعدت استانداری به شهر ملحق شوند تا سهم شهرداری با ۲۲ قطعه‌ای که در پادگان ۰۷ دارند، تهاتر شود.چنانچه استان توان تملک این هشت هکتار را داشته باشد انجام خواهد شد و در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد که در راستای تحقق این مهم در حال پیگیری برای تامین منابع جدید هستیم.



اشتغالزایی ۲۰۰ نفر با راه اندازی مجدد کارخانه صدر فولاد خرم آباد 



ویس کرمی با اشاره به راه اندازی مجدد کارخانه صدر فولاد خرم آباد گفت: مواد اولیه برای تولید در این کارخانه تامین شده است، یکی از واحدهای تولیدی که از سال ۹۶ تاکنون تعطیل شده بود، کارخانه صدر فولاد است که از مدت‌ها قبل پیگیری‌های لازم برای احیای این واحد انجام گرفت.البته اختلافی بین شرکت پیمانکار و مالک وجود داشته است که مشکل حقوقی در دست بررسی قرار دارد اما تلاش ها برای راه اندازی مجدد کارخانه بود.



عضو کمیسیون و آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مطالبه اصلی، راه اندازی این واحد بود که پس از پنج سال تعطیلی، بر روی ریل راه اندازی قرار گرفته و با این راه اندازی، ۲۰۰ نفر مشغول به کار می شوند البته با توسعه بخش ذوب، اشتغال بیشتری ایجاد می شود. 



سرعت آبگیری سد کمندان باید متناسب با جابجایی روستا انجام شود



حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آبگیری سد کمندان گفت: سد کمندان در مرحله آبگیری بوده و این درحالیست که بنیاد مسکن و محیط زیست لرستان در مورد جابجایی روستای کمندان تعلل دارند و مقدمات کار هنوز انجام نشده است.











حسین گودرزی


وی اضافه کرد: علیرغم قول‌های متعددی که مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان و معاون سازمان محیط زیست دادند و عنوان کردند مشکلی برای جانمایی روستا وجود ندارد اما نامه رفع مشکل محل روستا را اعلام نمی‌کنند.



نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از روستا در محل دریاچه سد قرار دارد و باید این موضوع زودتر به نتیجه برسد.از بهار امسال سد آماده آبگیری است و سرعت آبگیری باید متناسب با جابجایی روستا انجام شود. احداث شبکه پایاب شروع شده و ۶۰۰ هکتار آن تعیین شده است. با احداث این سد ۴۲۰۰ هکتار از زمین‌های پایین دست آن مشروب خواهند شد.قرار بود تابستان امسال آب شرب شهرستان ازنا از محل این سد تامین شود و از چاه‌ها استفاده نشود.



شهریور سال آینده فولاد ازنا به مرحله بهره برداری می‌رسد 



نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: هیئت مدیره کارخانه فولاد ازنا متعهد شدند در صورت رفع مشکلات تا شهریور سال آینده این کارخانه را به بهره‌برداری برسانند.

وی در ادامه تاکید کرد: طی هفته گذشته آغاز عملیات بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در شهرستان درود انجام شد، که عملیات آن به مناسبت هفته تربیت بدنی و جوانان شروع شده است.



عضو مجمع نمایندگان استان لرستان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از کارهای مفیدی که در حوزه دانش بنیان در شهرستان درود صورت گرفت و ارتباط میان صنعت و تولید را برقرارکرد، پرتابگر سیم ها و کابل‌های برق به طول ۴۵۰ متر بود که در مسیرهای صعب العبور و یا رودخانه‌ها، سیل و بحران می‌تواند کابل‌ها را به مسیرهای دورتر پرتاب کند، این کابل‌ها نیاز به برق ندارد و با گاز کار می‌کند، کابل‌ها را دانشگاه آزاد واحد درود به سفارش وزارت نیرو ساخته بود که مورد آزمایش قرار گرفت./



پایان پیام

 

  • کد خبر : 353482
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار