آذری در اولین میز علمی، تخصصی و اقتصادی زعفران در فاروج خراسان شمالی:
تجارب زعفران کاران موفق با هدف افزایش در تولید در اختیار دیگر کشاورزان قرار گیرد
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس در اولین میز علمی، تخصصی و اقتصادی زعفران در فاروج خراسان شمالی گفت: تجارب زعفران کاران موفق با هدف افزایش در تولید در اختیار دیگر کشاورزان قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی آذری نماینده مردم قوچان و فاروج و نایب رییس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی در اولین میز علمی، تخصصی و اقتصادی زعفران در فاروج خراسان شمالی گفت: واسطه ها از ارکان موثر زنجیره تولید تا مصرف زعفران محسوب می شوند و به دلیل نبود نظارت کافی به دنبال سود بیشتر هستند.
وی افزود: این افراد زعفران با قیمت پایین از کشاورزان خریداری و به قیمت بالایی به بازار عرضه می کنند که جلوگیری از این امر نیازمند تقویت و ساماندهی زنجیزه زعفران است.
این نماینده مجلس در دوره یازدهم ادامه داد: در واقع مراحل آبدهی، برداشت، پاک کردن گل، فرآوری، بسته بندی، صادرات باید در چهارچوب مشخصی و برنامه ای مدون سامان پیدا کند.
وی با بیان اینکه برای توسعه اقتصادی زعفران باید به دنبال راهکارهای هدفمندی باشیم، گفت: محصول زعفران اشتغالزایی بالایی دارد بنابراین آگاهی کشاورزان در جهت توسعه و اشتغالزایی این محصول بیش از پیش باید افزایش پیدا کند.
نماینده قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین باید تجارب زعفران کاران موفق با هدف افزایش در تولید در اختیار دیگر کشاورزان قرار گیرد.
آذری، ضعف دانش فنی در محیط تولید، نابسامانی بازار و نبود برنامه های صادراتی مشخص از دیگر مشکلات پیش روی توسعه زعفران دانست./
پایان پیام