داود محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به صنایع دستی قزوین، گفت: این شهر در حوزههای هنری جایگاه رفیعی در کشور دارد؛ نیاز است تمام مسئولان با جامعه هنری در توسعه صنایع دستی همراهی و معاضدت کنند.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبدیل فضاهای مناسب بناهای تاریخی قزوین به کارگاه صنایعدستی، تصریح کرد: بهرهبردن از بناهای تاریخی یکی از کارهایی است که میتوان برای کمک به صنایع دستی استان قزوین انجام داد؛در واقع از این بناها میتوان در 2 زمینه بهره برد؛این کار از یک سو باعث اشاعه هنر و توسعه صنایع دستی استان میشود و از سوی دیگر برای معرفی و شناساندن خود بنا بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه فضاهای مناسب بناهای تاریخی باید با کمترین هزینه در اختیار هنرمندان قرارگیرد، اظهار کرد: هنرمندان میتوانند با استفاده از این فرصت هنر و آثار خود را برای دیگران نمایش دهند و باعث رونق گردشگری استان شوند.
استفاده از بناهای تاریخی برای کارگاه های صنایع دستی باعث افزایش گردشگری میشود
محمدی اظهار کرد:استفاده از بناهای تاریخی برای کارگاههای صنایع دستی به گردشگری استان نیز کمک میکند؛قزوین جزو شهرهایی است که بالاترین آثار تاریخی در آن واقع شده است، پیشینه قوی تاریخی دارد و در دوره صفویان بیش از 50 سال پایتخت کشور بوده است.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قزوین قدمت و تمدن 9 هزار ساله دارد، ادامه داد: این شهر نزدیک استان تهران و البرز است به همین دلیل میتواند نزدیکترین، ارزانترین مقصد گردشگری برای این دو استان باشد.
فرش قزوین از بهترین فرشهای موجود در ایران
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به صنایع دستی استان قزوین، گفت: صنایع دستی استان قزوین بسیار متنوع است؛ قزوین پایتخت خوشنویسی کشور است،فرش قزوین از بهترین فرشهای موجود در ایران و درحال احیا شدن است؛این شهر در حوزه قلمکاری، مجسمهسازی، تابلوهای سفالی و صنایع مسی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است./
پایان پیام