عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، با تاکید بر مبارزه ریشه ای با مفاسد و آسیب های اجتماعی، گفت: مبارزات مقطعی در کاهش آسیب های اجتماعی اثرگذار نیست.

علی بختیار درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اظهارات دادستان تهران مبنی براینکه با سیاست های مقابله ای نمی توان با آسیب های اجتماعی به ویژه درحوزه زنان خیابانی مبارزه کرد، گفت: مفاسد وآسیب های اجتماعی با سیاسی کاری کاهش پیدا نمی کند، ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب بارها دربحث مفاسد اجتماعی به اولویت های مهمی اشاره کردند که توجه به این موضوعات بسیار مهم است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار درمجلس شورای اسلامی با تاکید برتمرکز نسبت به مصادیق مفاسد اجتماعی سازمان یافته، افزود: به طورحتم باید با ریشه های مفاسد و آسیب های اجتماعی برخورد کرد، به ویژه برخی مفاسد اجتماعی که به شکل باندی و شبکه ای صورت می گیرد؛ البته ورود دادستان به مقابله با آسیب های اجتماعی از اهمیت به سزایی برخوردار است و این مسائل و مشکلات باید جزء اولویت های مسئولان قضایی قرار گیرد.

وی با تاکید برمقابله با مواردی مانند قمه کشی، زورگیری و مفاسد اجتماعی دیگر از سوی دستگاه های متولی، تصریح کرد: اما موضوع مهمی که بیشتر باید مد نظر قرار گیرد، جرایم اجتماعی سازمان یافته است که متاسفانه مشکلات بسیاری را برای جامعه به وجود می آورد، بنابراین نباید برخورد با آسیب ها و مفاسد اجتماعی را به شکل مقطعی انجام داد.

بختیار با اشاره اینکه درخصوص اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر نیزبیشتر مبارزه با شبکه ها و باندهای حمل مواد مخدر مد نظر قرار گرفت، گفت: درحوزه مفاسد اجتماعی نیز باید با ریشه های اصلی برخورد شود؛ البته باید از تلاش های قوه قضاییه و دادستان درخصوص مقابله با آسیب های اجتماعی قدردانی کرد.

این نماینده مردم درمجلس دهم با بیان اینکه برای مبارزه با آسیب ها و مفاسد اجتماعی برنامه منسجمی وجود ندارد، افزود: البته ریشه برخی از مفاسد اجتماعی به موضوعات اقتصادی و معضل بیکاری مرتبط است، متاسفانه درحال حاضر بیکاری عامل بسیاری از مسائل اجتماعی مانند سرقت، طلاق و اعتیاد است؛ بنابراین موضوع مقابله با بیکاری را باید مد نظر قرار داد و درجوامعی که بیکاری تا حدودی مهارشده است؛ میزان مفاسد و آسیب های اجتماعی کاهش پیدا کرده است.

عضو کمیسیون قضایی وحقوقی مجلس با تاکید بر هماهنگی میان دستگاه ها درجهت مقابله با مفاسد اجتماعی، تصریح کرد: متاسفانه درجامعه تعامل دستگاه ها درحوزه آسیب های اجتماعی قابل قبول نیست و باید به این موضوع توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت ، دادستان تهران گفت: جمع‌آوری زنان خیابانی از طریق سیاست مقابله به تنهایی ممکن نیست، بلکه دستگاه‌های اجرایی باید به گونه‌ای عمل کنند که این افراد از چرخه این جرم خارج شوند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار