خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1397/06/21 - 15:15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : بین الملل
با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛

مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار در اندونزی گشایش یافت

نشست دو روزه مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار با حضور رؤسا و نمایندگان مجالس ۴۷ کشور جهان، برخی از سازمان های بین المللی و نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی در بالی اندونزی گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، رؤسا و نمایندگان بیش از ۴۷ کشور جهان و تعدادی از سازمان های بین المللی صبح امروز (چهارشنبه، 21 شهریور ماه) در بالی اندونزی گرد هم آمده اند تا دستیابی به توسعه پایدار از منظر مصرف مسئولانه انرژی، آموزش کیفی به سوی صنعت سبز، مشارکت زنان و انرژی پایدار و نقش پارلمان ها در دستیابی به انرژی ارزان و پایدار  را بررسی کنند.



در همین راستا، هیأتی از مجلس شورای اسلامی به ریاست نورمحمد تربتی نژاد نماینده مردم گرگان و آق قلا و عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به همراه علی حاجی محمدی از امور بین الملل مجلس و نماینده سفارت جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در دومین نشست بالی حضور دارند.



در این نشست، خانم نور حیاتی رئیس کمیته همکاری های بین المجالس اندونزی ضمن خوش آمد گویی به حضار اعلام داشت نقش اصلی ما مجلسیان همانا ارتقا آگاهی جامعه از اهداف توسعه پایدار است.



نور حیاتی ضمن بازبینی و قرائت گزارش سال گذشته، ابراز داشت که تمامی این تصمیمات و خط مشی هایی که در این اجلاس اتخاذ می شود بدون همکاری مجالس کشورها به غایت نهایی و نتیجه مطلوب نخواهد رسید.



وی با بیان این موضوع که در سده اخیر، انرژی های فسیلی بی رقیب در عرصه انرژی ها بوده است و این سلطه بلامنازع می بایست با جایگزینی انرژی های نو و تجدید پذیر خاتمه یابد.



نور حیاتی با برشمردن اهداف توسعه پایدار مرتبط با اجلاس ابراز امیدواری کرد که در این اجلاس خط مشی هایی مناسب توسط نمایندگان مجالس اتخاذ شود.



رئیس کمیته همکاری های بین المجالس اندونزی همچنین نقش مجالس ملی کشورها در تصویب قوانین سیاست گذاری و تخصیص اعتبارات مالی لازم و همچنین تقویت ارتباطات بین المجالس برای نیل به اهداف توسعه پایدار را مورد تاکید قرار داد.



وی نقش برنامه ریزی پارلمان های کشورهای مختلف را در موفقیت برنامه های توسعه فراگیر 2030 مورد تاکید قرار داد و گفت که یک هدف مهم این برنامه پایان دادن به فقر، مبارزه با نابرابری و بی عدالتی و همچنین مقابله با تغییرات آب و هوایی است.



به گزارش خانه ملت، در نشست مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار بیش از ۲۰۰ نماینده از مجالس کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران، اندونزی، بوتان، شیلی، فیجی، غنا، هند، زیمبابوه، کانادا، اکوادور، اردن، مکزیک، پرتغال، قطر، کره جنوبی، ترکیه، پاکستان، سریا لئون، بحرین و امارات متحده عربی حضور دارند./



پایان پیام

  • کد خبر : 261397
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار