عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، از محرومیت واحدهای تولیدی از تسهیلات بانکی و بی‌توجهی به جذب سرمایه، به عنوان تبعات بنگاه‌داری بانک‌ها یاد کرد.

 70 درصد تسهیلات به بنگاه‌های زیرمجموعه بانک‌ها تخصیص می‌یابد/محرومیت واحدهای تولیدی از تسهیلات تبعات بنگاه‌داری بانک‌ها است

بهنام رضوانی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، بنگاهداری بانک‌ها را عاملی در جهت تعطیلی واحدهای تولیدی و عدم بهره‌مندی بخش خصوصی از تسهیلات بانکی دانست و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری بارها تاکید فرمودند بانک‌ها نباید بنگاه‌داری کنند چرا که این اقدام باعث می‌شود آنها وظایف ذاتی خود را به درستی انجام ندهند.

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بی‌تردید وظیفه ذاتی بانک‌ها، حمایت از تولید و بخش خصوصی است و وقتی بانکی بنگاه‌داری کند بیش از ۷۰ درصد تسهیلاتش را در اختیار بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه خود می‌گذارد و در این شرایط بخش خصوصی از این تسهیلات و سرمایه در گردش محروم می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: جذب سرمایه از دیگر وظایف ذاتی بانک‌ها است اما وقتی آنها بنگاه‌داری کنند، تمام توان و منابع مالی و انسانی خود را در این بخش به کار می‌گیرند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در هیچ کجای دنیا بانک‌ها مجوز بنگاه‌داری ندارند اما در ایران عمده بانک‌ها در این زمینه فعالیت می‌کنند، آن هم در شرایطی که واحدهای تولیدی برای توسعه خود نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش هستند بنابراین باید بانک‌ها از بنگاه‌داری خارج شوند تا بتوان شرایط توسعه و ادامه فعالیت‌ برای واحدهای تولیدی را در کشور فراهم کرد./

پایان پیام

آخرین اخبار