خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/09/20 - 12:04
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
سرویس : صحن
حسن‌پور در نطق میان‌دستور؛

تاکنون ریالی از وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی پرداخت نشده است/ بیش از 700 روستا در استان کرمان همچنان فاقد آب آشامیدنی‌اند

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه هنوز ریالی از وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی پرداخت نشده است، عنوان کرد: بانک‌ها به تکالیف خود در واگذاری تسهیلات عمل نمی‌کنند. کارگاه‌های کوچک در حال تعطیلی و ورشکستگی‌اند و به دلیل سوء مدیریت وزارت ارتباطات بسیاری از مشاغل فضای مجازی که توسط جوانان نخبه ایجاد شده بود، تعطیل و موجب یاس و ناامیدی آنان شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، شهباز حسن‌پور بیگلری، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس در نشست علنی امروز (دوشنبه، 20 آذرماه) مجلس شورای اسلامی نطق میان دستور داشت که متن آن به شرح زیر است:



بسم الله الرحمن الرحیم



ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (سلام الله علیها) و با درود بر ارواح طیبه شهدا و سالار شهدای مقاومت که موجب عزت اسلام و تحقیر جبهه کفر گردیده بطوریکه امروز آمریکای مستکبر مجبور می شود ننگ وتو کردن قطعنامه آتش بس در غزه را در جهت حمایت از رژیم منحوس کودک کش صهیونیسم بجان بخرد.



ضمن تشکر از رئیس جمهور محترم پرتلاش و کوشا در جهت حل مشکلات کشور، لازم است که وزرای محترم دولت همراستا با ایشان بر تلاش خود بیفزایند.



متاسفانه دست هایی در حل مشکلات مردم کارشکنی می کنند که بایستی شناسایی و قطع شوند تا دولت بتواند با رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان موجب امید و شادابی در جامعه گردد.



همکاران محترم:



امروز گرانی کالاها، اجاره مسکن و بیکاری موجب عدم تمایل جوانان به تشکیل خانواده شده که بر خلاف توصیه های مقام معظم رهبری(مدظلله العالی) است. با گذشت بیش از 2 سال از شروع بکار این دولت متاسفانه بیشتر وعده های انتخاباتی رئیس جمهور محترم به نتیجه ملموس نرسیده.



برابر برنامه اعلامی دولت باید حداقل 2 میلیون مسکن تولید میشد. تورم کاهش می یافت. چه کسانی مانع تحقق آن شده اند؟



امروز جوانان برای دریافت وام ازدواج ماهها سرگردان از این بانک به آن بانک پاس داده می شوند. هنوز ریالی از وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی پرداخت نشده. بانک ها به تکالیف خود در واگذاری تسهیلات عمل نمی کنند. کارگاههای کوچک در حال تعطیلی و ورشکستگی هستند. بخاطر سو مدیرت وزارت مخابرات بسیاری از مشاغل فضای مجازی که توسط جوانان نخبه ایجاد شده بود تعطیل شده و موجب یاس و ناامیدی این عزیزان گردیده.مردم شریف در زمینه بهداشت و درمان خصوصا تامین دارو مشکلات عدیده ای دارند. بازنشستگان تامین اجتماعی حتی در تامین معاش روزانه مانده اند. وزیر مربوطه هر روز با بیانات یاس آفرین بر غم و درد آنهامی افزاید، یک روز از عدم بودجه جهت همسان سازی حقوق بازنشستگان می گوید و روز دیگر از ورشکستگی صندوق های بازنشستگی می گوید.



از آنجایی که انتخابات امسال مهم و سرنوشت ساز است. رهبر معظم انقلاب(مدظلله العالی) تاکید بر ایجاد شور انتخاباتی دارند بر همه مدیران و مسئولان سه قوه فرض است که نسبت به ایجاد نشاط و امید در جامعه زمینه حضور گسترده آحاد ملت خداجوی ایران را در پای صندوق های رای فراهم کنند.



تلاش شود تا در برنامه هفتم دغدغه های مردم از جمله رشد سرمایه گذاری و تولید، افزایش رفاه اجتماعی، کاهش نابرابری و توجه به حفظ محیط زیست، ایجاد محیط فرهنگی و اجتماعی پررنگ تر و جدی تر از سایر برنامه ها دیده شود.



نکته ای که باید به آن اشاره کنم این است که بعد از تدوین برنامه، تدوین نظام اجرایی و نظارت آن مهم است به گونه ای که شاهد اجرایی شدن برنامه ها هم باشیم. به عنوان نمونه به مشکلات شهرستان حوزه انتخابیه ام اشاره می کنم که با وجود ده ها بند قانونی و مصوبه امروز مردم نجیب و ساکنان مظلوم آن، به گواه آمار رسمی و غیر رسمی شاهد مشکلات عدیده ای هستند که اگر درست به قوانین و مقررات عمل شده بود نمی بایست این شرایط شکل می گرفت.



انتظار ما از وزرات خانه مربوطه اصلاح الگوی کشت و گسترش آبیاری مدرن(زیر سطحی) است که مطالبه جدی کشاورزان و مردم شریف کرمان است.



ضمن تقدیر از خدمات وزیر محترم نیرو از ایشان می خواهم موضوع تکمیل خطوط انتقال مخازن و تصفیه خانه آب آشامیدنی شهر اقدامات لازم را انجام دهد تا شاهد آغاز  تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه های فاضلاب شهری در سال 1403 باشیم.



حلقه مفقوده اشتغال، مهارت و آموزش است مجتمع های فنی و حرفه ای و مربیان و کارکنان سخت کوش آنها نقش اول را در این زمینه ایفا می کنند رسیدگی به مسائل صنفی و افزایش حقوق و مزایای ایشان طبق عدالت، مطالبه جدی آنها است.



دهیاران پرتلاش حلقه آخر مدیریتی و حاکمیتی دولت در روستاهها که وظیفه مهم تولید و اشتغال را بر عهده دارند امنیت شغلی این جماعت زحمت کش، سالها مورد مطالبه ایشان است که از وزارت کشور در این زمینه استمداد می طلبم.



در درجه اول دولت باید تا حد زیادی در جهت اشتغال زایی و رفع محرومیت ها اقدام نماید و در ثانی قوه قضاییه باید بخشی از یک تلاش بوده باشد، احکام قضاییه در رابطه با جرایم و از جمله جرایم مربوط به مواد مخدر باید متناسب با وضعیت جامعه هدف و محرومیت های مناطق باشد که در نهایت فقر زندگی می کنند، اگر راهبرد و سیاست نظام و دولت در قبال استان در چارچوبی هماهنگ شکل بگیرد، طبیعی است که قوه قضاییه نیز باید در این چارچوب به سمت واقعیت های استان حرکت کند و فعال تر حضور یابد و احکامی متناسب تر را ارائه کند.



گاهی در شرایط فلاکت احکام قضایی جوابگو نیست بلکه اساسا معنا و فلسفه وجودی خود را نمی تواند محقق سازد، در احکام دینی این مسئله را داریم که اگر شخصی در شرایط قحطی دزدی کرد، دست او قطع نمی شود، و در اینجا باید یک باز تعریفی را نسبت به استان کرمان از حیث قضایی، فرهنگی و اقتصادی انجام بدهیم. با نظمی هماهنگ و هم آوا در چارچوب نگاه دلسوزانه رهبری معظم انقلاب به استان ولایت مدار، وفادار و در خط مقدم حمایت از نظام ، این استان را مورد توجه قرار دهیم.



طرح متناسب سازی مربوط به حقوق بازنشستگان باید اجرا شود که عدالت این مسئله را اقتضا می کند، از وزیر محترم جهاد می خواهم که در خصوص تامین برق کشاورزی، پرداخت وجوه محصول دانه های روغنی به آنان و تقسیم عادلانه کود میان کشاورزان حوزه انتخابیه اقدامات لازم را به عمل آورد./



پایان پیام

  • کد خبر : 372890
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار