فرهنگی - ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۵
اسماعیل کوثری مطرح کرد:

تورهای گردشگری اقدامی مفید برای معرفی جزایر سه گانه ایران

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به برگزاری تورهای گردشگری و معرفی جاذبه‌های جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی توسط سازمان میراث فرهنگی گفت:این اقدام بسیار مفید است و با اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن به افراد جامعه می‌تواند موثرترهم واقع شود.

اسماعیل کوثری در گفت‌و‌گو با خبرنگارفرهنگی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه ایران از جمله کشورهایی است که جاذبه‌های گردشگری بسیار زیادی را در خود جای داده است افزود:برگزاری تورهای  گردشگری توسط سازمان میراث فرهنگی درجزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بسیار مفید و قابل تقدیر است.

نماینده مردم تهران،ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:باید در جهت معرفی جاذبه‌های ایران تلاش کنیم و بهترین قدم هم آن است که در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به جامعه موثر عمل کنیم. 

وی با اشاره به ادعای امارات در مورد جزایر سه گانه ایران نیز گفت: اعلام نظر کشورهای عربی را نباید جدی گرفت چون این اقدامات در حد شیطنت های بچه گانه است.

کوثری ادامه داد: مسلم است که جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و اظهار این ادعاها توسط امارات تصورات واهی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود:نباید بهانه گیری‌های کشورهای عربی را سدی بر سر راه فعالیت‌هایمان قرار داد، چراکه خود آنها نیز می‌دانند که این سرو صداها هیچ‌گاه به جایی ختم نمی‌شود.

پایان پیام

نسخه چاپی
دریافت فایل txt
ارسال این خبر به دوستان
نظر شما درباره این خبر
محل درج نظر
نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
آدرس وب:
عددی را که در تصویر می بینید   تایپ کنید