1-1
False
font-family:Times;font-size:13px;color:black;font-weight:bold;background-color:EFEBDE;width:100%
http://icana.ir/Stats/xstat_Save.aspx
False
0
193831
عضو کمیسیون عمران مجلس:
افزایش ۲۰ درصدی اجاره بهای مسکن در کلان شهرها
مهرداد بائوج لاهوتی با بیان اینکه امسال اجاره بهای مسکن افزایش ۲۰ تا ۴۰ درصدی خواهد داشت، گفت: پیش بینی ما این است که در برخی از شهرهای کوچک افزایش اجاره بها محسوس نخواهد بود اما در کلان شهرها حداقل ۲۰ درصد افزایش اجاره بها را خواهیم داشت.
عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، گفت: تا زمانی که بین عرضه و تقاضای مسکن تعادل ایجاد نشود فشار ناشی از افزایش اجاره بها بر دوش جامعه سنگینی خواهد کرد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه یکی از نیازهای اصلی زوج های جوان مسکن است، اظهار داشت: زمانی که زوج های جوان قادر به تأمین مسکن مورد نیاز خود نباشند به طور قطع اقدام به اجاره واحد مسکونی می کنند که این موضوع میزان تقاضا برای مسکن را نسبت به میزان عرضه بیشتر کرده و در نهایت اجاره بها افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: در سال های اخیر دولت اقداماتی در رابطه با مسکن مهر انجام داده اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشته هنوز نتیجه مطلوب حاصل نشده و باید دولت به شکل جدی تری در این مسئله ورود پیدا کند.
بائوج لاهوتی با بیان اینکه بخش خصوصی باید به شکل جدی تری وارد موضوع مسکن شود، گفت: در کنار این مساله مشکلات مربوط به مسکن باید ریشه یابی شود.
این نماینده مجلس هشتم با تاکید بر اینکه باید میزان تسهیلات بانک ها برای احداث مسکن افزایش یابد، اظهار داشت: تجربه نشان داده که اجرای طرح هایی مانند اختصاص مالیات بیشتر به خانه های خالی و جلوگیری از خالی ماندن واحدهای مسکونی پاسخگو نیست و باید راهکارهای بهتری برای کاهش اجاره بها اتخاذ شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه سرمایه های سرگردان بسیاری در جامعه وجود دارد، اظهار داشت: متأسفانه به دلیل مشکلاتی که در بخش مسکن وجود دارد سرمایه موجود در جامعه به سمت بازار سکه و طلا سوق می یابد اما دولت باید به گونه ای برنامه ریزی کند که سرمایه های سرگردان را به سوی بازار مسکن بیاورد./
پایان پیام