به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، امیر خجسته در جلسه مشترکی که با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی پیرامون گرانی سیب زمینی و مطالبات کشاورزان سیبزمینیکار همدان داشت، گفت: همدان با تولید یک و نیم میلیون تن سیب زمینی یکی از تولید کنندگان اصلی این محصول استراتژیک در کشور است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در این جسله خطاب به وزیر جهاد کشاورزی ابراز داشت: متاسفانه تدابیر اندیشیده شده تعادل عرضه و تقاضا را بر هم زده و در عدم جلوگیری از دلالی سیب زمینی مؤثر نبوده که به همین دلیل زمانی قیمت این محصول به حدی بالا می رود که از قدرت خرید مردم خارج شده و بعضی سال ها به حدی پایین می آید که تعداد بسیار زیادی از کشاورزان را با ورشکستگی روبرو می کند.
![]() |
وی در ادامه ایجاد یک تعرفه و کنترل صادرات و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا را راهکاری دانست که نه به مصرف کننده و نه به کشاورز ضرر می زند و توضیح داد: متاسفانه اوایل سال جاری، سیب زمینی گران و بلافاصله بعد از به ثمر نشستن سیب زمینی همدان، قیمت آن به حدی کاهش می یابد که اغلب کشاورزان را متضرر می کند.
خجسته در ادامه با اشاره به اینکه عرضه سیب زمینی با قیمت کیلویی ۹ تا ۱۰ هزار تومان در بازار قابل قبول نیست، گفت: همیشه شاهد رفتار مقطعی بوده ایم به گونه ای که به یکباره صادرات قطع و به یکباره همه محصولات صادر می شود و این درست نیست لذا باید یک فرایند در صادرات وجود داشته باشد تا افزایش و کاهش قیمت های دو یا سه برابری را در فروش سیب زمینی و یا سیر نبینیم.
![]() |
قول وزیر جهاد کشاروزی برای پیگیری مشکلات امسال تولید محصول سیبزمینی
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست با اشاره به مشکلاتی که امسال برای تولید این محصولات پیش آمده قول رسیدگی و گزارش از روند پیگری موضوع را دادند./
پایان پیام