به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 27 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت؛ آیا این روزها پیاز و گوجه خریده اید؟ میدانید قیمت آن ها به کجا رسیده است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، افزود: از وزیر آموزش و پرورش درخواست داریم تا مطالبات فرهنگیان را در آستانه هفته معلم پرداخت کند. همچنین از رئیس جمهور می خواهیم تا خسارت سیل زدگان را همانند خسارات سیل زدگان سال 95 بعد از گذشت 3 سال پرداخت نکند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرانسه با عدم اجرای اینستکس به ما کج دهنی کرده، اعلام وزیر خارجه در خصوص اجرای اینستکس توسط ایران معنایی ندارد آن ها متعهد شده بودند و باید پیگیری های لازم صورت بگیرد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه جاده محلات و دلیجان پر از دست انداز و چاله است، خاطرنشان کرد: محیط زیست اعلام کرده ریز ذرات معادن، آسیب زا هستند لازم است تا قوه قضائیه اقدامات لازم را هرچه سریع تر انجام دهد./
پایان پیام
