محمد بیرانوندی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه نبود رشته کاردانی در برخی دانشگاههای معتبر به منزله کم اهمیت بودن آن نیست، گفت: ممکن است استقبال و اقبال متقاضی نسبت به رشتههای کاردانی کم باشد.
نماینده مردم خرم آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر در برخی دانشگاهها حتی رشتههای کارشناسی به دلیل نبود متقاضی حذف شده بنابراین نه تنها شاهد عدم استقبال متقاضیان نسبت به برخی رشتههای کاردانی هستیم بلکه رشتههای کارشناسی نیز بر همین منوال است.
وی ادامه داد: بیشک در آیندهای نه چندان دور شاهد جمعآوری برخی رشتههای کارشناسی خواهیم بود زیرا متقاضیان بیشتر به سمت و سوی رشته و مقاطع پرطرفدار گرایش پیدا میکنند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، سوق دادن 50 درصد رشتهها به سمت فنی و حرفهای و کار و دانش تا پایان برنامه ششم تکلیف دولت است، گفت: دانشگاههای نسل سوم یعنی کار در کنار دانشگاه و دانشگاه در کنار کار باید گسترش پیدا کنند و اگر قرار باشد دانشگاهی خود را به عنوان مرجع کارآفرینی و استقبال و اقبال مردم معرفی کند باید به سمت و سوی گرایش به رشتههای فنی و کار و دانش حرکت کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: آموزش و پرورش به طور تقریبی به سمت گسترش رشتههای فنی و کار و دانش گام برداشته و انتظار میرود دانشگاهها نیز توجه به این مهم را در دستور کار قرار داده و اصول و سیاستهای مناسب را رعایت کنند./
پایان پیام